Pihla täytti eilen vuoden! Päivitys jäi kun piti lukea tenttiin. Samoin kuin kevään ekat jälkitreenitkin jäi väliin Otsan rypistys Tänään otettiin sitten pari ruutua taas päivän päätteeksi ja koitetaan siitä jatkaa.

Otettiin ihan pieni tottispätkä pitkästä aikaa. Paljon leikkiä pallolla hyvien seurailujen jälkeen, mutta pääasiallinen palkka on makkara. Ihmeen hyvä motivaatio oli! Nauru Seurailua tuli pidempikin pätkä hyvällä kontaktilla ja oikeassa kohdassa, eikä liian edessä poikittain niin kuin yleensä. Maahan jätin myös pariin otteeseen ja meni nekin hyvin. Aika tyytyväinen olin, viimeksi kun treenttiin niin maahan jääminen oli ihan sanonko mistä. Pihla nousi joka kerta istumaan, vaikkei lähtenytkään mihinkään. Tauko siis kannatti! Maanantaina ohjatut treenit ja nämä pari päivää välissä unohdetaan seurailut ja muut ja leikitään vaan.

Esineissä otettiin sitten takapakkia. Pihla keksi alkaa lällättelemään esineen kanssa. Lähtee kyllä kiltisti hakemaan, mutta tuominen...huoh. Ei aina voi voittaa Kieli ulkona Pitää saada motivaatiota lisää (ja nälkäisempi koira...). Siirrytään siis askel taaksepäin harjoittelemaan tutuilla esineillä pelkkää tuomista. Samalla pitäisi saada vauhtia lisää.