Treeneistä tuli ikävästi taukoa muutama viikko, sillä Pihla sairastui kennelyskään. Luultavasti saatiin näyttelyistä. Parani kuitenkin reilun puolentoista viikon yskimsen jälkeen. Sen lisäksi Pihla onnistui katkaisemaan yhden kynnen niin että ydin näkyi, mutta se kynsi alkaa olla jo parempi, joten eilen uskallettiin lähteä vetohommiin!

Pihla pääsi vetämään pulkkaa. Jasu toimi "jäniksenä" ja juoksi edeltä, Pihla perässä niin kovaa että pulkassa istuminen hirvitti Hetsattiin vähän niin, että Pihla vinkui ja äänteli et nyt voitais jo mennä, toi juoksee jo tuolla ja sitten kun päästin menemään niin neito veti niin että kieli vaan roikkui poskella  ja minulla valui vedet silmistä Otettiin aika lyhyt mutta sitäkin intensiivisempi pätkä, eli intervallia. Viitisen kertaa mentiin se pätkä, niin että Pihlalla jäi sellainen olo että oli sikahauskaa eikä vielä väsyttänyt.

Tänään olisi tottikset sitten varmaan ties kuinka moneen viikkoon sairastelujen takia. Jee! Toivottavasti Pihla olisi jo päässyt vähän yli juoksujen masentelun ja olisi hauska tehdä töitä.