Jälkiä on nyt sitten pellolle tehty kolmisen kappaletta Pihlalle ja Milalla ruutuja takana jo ainakin kuusi, kohta voidaan jatkaa ruuduista eteenpäin, jee! Pihlan eka jälki meni oikein hyvin, toinen ihan persiilleen ja kolmas ok. Pihlan motivaatio ei ole syksyn tasoa, liekö syynä pentu? Olen aina luottanut siihen, että vaikka kaikki muu menisi pipariksi niin jälki toimii...Nyt pitää vähän rakentaa motivaatiota. Milalla taas on motivaatio kohdillaan ruuduissa, se tyttö on pieni ahne possu ja luonnostaan nenänkäyttäjä! Esineruutu meni ihan hyvin, tosin Pihla oli aavistuksen nuutuneen oloinen ja tein itsekkin yhden pahan virheen. Mutta Pihla varmasti tietää mitä ruudussa tehdään ja tekee töitä ihan kivasti.

Tottiksissa ollaan harjoiteltu BH kaaviota. Menee vähän vaihtelevasti. Noin jokatoinen kerta on hyvä ja jokatoinen taas ei. Kaavio on muuten aikalailla BH kunnossa, mutta luoksetulo, paikallaanmakuu ja henkilöryhmä on niitä, mitä pitää hioa. Pihla ottaa kovasti häiriötä henkilöryhmästä ja onhan se muutenkin todella terävä koira. Pitää nyt vain joka kerta harjoitella kun on mahdollisuus. Ja muistaa pitää hauskaa tietty, eikä verenmaku suussa niin kuin mulla meinaa joskus lipsahtaa! Mila taas kävi leikkimässä maalimiehen kanssa ensimmäistä kertaa nyt 11 viikkoisena. On se vaan etevä pieni! Rohkea ja periksiantamaton.

Kohta on DTT:n vappuleiri! Katsotaan päästäisiinkö Pihlan kanssa metsäjäljelle ennen sitä vai vasta leirillä. Koulu hieman haittaa harrastuksia kun tentit painaa päälle.

Lisätään vielä pari kuvaa, Mila 11vkoa poseeraa:

Ja molemmat tytöt (joo en osaa kuvata sisällä...)