Pellot, esineruutu ja tottiskenttä ovat vihdoin korkattu menneen viikon-parin aikana Viime viikko oli lomaa, joten Mila vietti tuntikausia päivistä treenaten ja lenkkeillen ja ollaan nautittu hienosta säästä.

Pihla joutuu olemaan sisällä, mutta kohta voidaan aloittaa lyhyet flexilenkit, kuntoutusohjelman mukaan. Pihla antaa todella huonosti tehdä ohjelman mukaiset venytykset, mutta yritetään ne kuitenkin tehdä Pihlan ehdoilla ja pitkän kaavan mukaan. Varasin ajan vesiterapiaan fysioterapeutille. Jos se menee hyvin, varataan vielä pari aikaa. Kesällä voi hommaa jatkaa itse kun meillä on siihen mahdollisuus omalla mökillä. Ajattelin jossain vaiheessa ottaa Pihlan mukaan myös peltojäljelle.

Mila taas saa varmaan treeni burn-outin kohta. Eilen ohjelmassa oli esim. tottista, jälki, canicrossailua ja lenkki kaverikoirien kanssa. Lomaviikolla oltiin reissussa joka päivä n.4-6 tuntia...No, mitään väsymystä en kyllä oikeasti ole huomannut. Ehkä se kuitenkin huokaisee helpotuksesta kun äiskä menee päivisin taas kouluun Vähän poseerausta ennen crossailua:

Sivuprofiilia

Ja sitten asiaan!! Oltiin siis keskenämme juoksentelemassa, tämä apina on vaan saanut kauhean draivin vetohommiin ja on raivolla lähdössä menemään...

Jasu keräilee narua puudelien ohitukseen

 

Tavoitteena canicross SM syksyllä. Jasun mielestä harrasteluokka, saa nähdä. Mila vetää kyllä ihan sydämellään, ylämäissä ei himmailla yhtään, alamäissä loppuu Jasunkin jalat ja vauhtiin päästään ilman jäniksiä, hieno apina.

Sitten vielä peltokuvaa