Mila kävi pienen tauon jälkeen Harjavallan ryhmänäyttelyssä pyörähtämässä. Vielä tammikuussa Turun KV näyttelyssä Mila oli kovin keskenkasvuinen ja kropasta puuttui leveyttä ja massaa, tulos olikin silloin vain H. Jossain vaiheessa kevättä Mila naisistui, runko leveni ja säännöllinen vetotreeni toi kauniin lihaksiston. Tuumasin että nyt voisi sittenkin käydä näyttelyissä vaikka tammikuussa olin sitä mieltä ettei enää ikinä Tulokseksi tulikin nyt JunERI2 SA PN3, eli ei hullummin! Dobbereita oli kehässä 12 ja eniten jaettiin EH:ta. Tuomari oli selkeästi "liiketuomari" eli arvosti kovasti nätisti ravaamista, joka on Milalle kovin vaikeaa. Esittämässä oli onneksi Milan sijoittaja Johanna, joka on varmaan ainut joka Milan saa ravaamaan. Arvostelu:

"Feminine med. bones. Exc pigmentation, dark eyes. Rounded scull.A bit long stop. I'd like more muzzle. Good ears and eyes. Compact body. Good forechest. Medium lenght dry neck. Good lenght of ribcage. Correct topline when standing, enought strong on movement.Well angulated behind. Good temperament."

Ihan osuva arvostelu, more muzzle tarkoittaa että toivoisi enemmän kuonoa ja onhan se totta, Mila on pieni puikkonokka, jonka näen sen ainoaksi virheeksi ulkonäössä Compact body oli hauska, onhan tuo kompakti pakkaus, ihan neliö malliltaan, "vanhanaikainen dobermanni". Rintakehän pituus oli myös oikea. Tämä arvostelu oli siitä kiva että siitä tunnisti koiransa eikä ollut vain yhtä tai kahta lausetta. Katsellaan nyt jos seuraavaan näytelmään ilmoittautuisi, se kyllä vaatii sitä että Johannan saa mukaan koska minulla ei ole mitään jakoa yrittää seisottaa Milaa yksinäni. Tässä vielä yksi kuva, tosin ei mikään seisotuskuva, mutta näkee siitä rakennetta:

Sitten treeniasioihin. Olemme hurahtaneet viestiin Milan kanssa ja käymme pienellä porukalla, eli toisen pariskunnan kanssa kerran viikossa treenaamassa. Tällä viikolla ajoimme kimppakyydillä Lohjalle muutaman muun dobberikon kanssa treenaamaan. Mila rakastaa juoksemista ja pääsääntöisesti treenit menevät hyvin. Ongelmaksi muodostuu pari viimeistä lähetystä erityisesti C ja D pisteiltä eli sieltä metsäpäästä. Lähetykset A pisteeltä sujuvat hienosti ja Miltsi lähtee kuin tykin suusta. Mila on löytänytkin hienosti C ja  D pisteet. Mikähän siellä metsäpään lähetyksessä mättää? Viimeksi kun olin itse siellä, en saanut minäkään  viimeistä lähetystä tehtyä kaiken taiteen sääntöjen mukaan. No, uskoisin että asia saadaan kyllä kuntoon, onhan meillä vasta 4 treeniä takana että eihän se koira voi ollakkaan vielä koevalmis Suunnitelmissa oli, että kun ensi vuonna ei kuitenkaan olla IPO valmiita niin josko tuo viesti...ZTP on myös ensi vuoden tavoite, mutta katsotaan nyt kun jotain suunnittelee niin se ei ainakaan toteudu.