Perjantain hyvän treenin jälkeen Pihla sai koko lauantain juoksennella tallilla miten tykkäsi eikä otettu ollenkaan tottista tai mitään muutakaan Hymy Sunnuntaina oli puolestaan jälkitreenit, mutta emme ehtineet sinne äitenpäivän vierailujen takia. Kävimme siis illalla tekemässä itsekseen jäljen ja meni oikeastaan tosi hyvin. Pihla oli tarkkana koko matkan. Alussa oli hiukan liikaa vauhtia, mutta kun matka piteni niin vauhtikin tuli sopivaksi. Lopun ilmaisussa meni hetken aikaa, mutta annoin Pihlan itse miettiä, mitä pitikään tehdä.

Maanantaina oli taas ohjatut tottistreenit ja ekalla kerralla otettiin seurailua. Ei mennyt yhtä nappiin kuin perjantaina ja Pihla otti pariin kertaan taas häiriötä. Huomasin itse, että teen treeneissä sydän kurkussa ja pulssi varmaan 200...Ei mikään ihme ettei koira toimi. Miksi sitä pitääkään olla näin huono hermorakenne meikäläisellä Silmänisku Toisella kerralla otettiin luoksetuloa. Pihla kyllä tuli ja vauhdilla, mutta meno on niiiin holtitonta ja päätöntä että jestas. Pihla ei ottanut sitä ollenkaan reeninä, vaan kivana juoksenteluna...

Tänään taas pyörähdettiin match showssa. Osallistujia ei onneksi ollut kovin paljoa, joten ei jouduttu odottamaan tuntikaupalla. Pihla seisoi hyvin ja ravasi tällä kertaa erinomaisesti. Sain neuvon tuohon ravaamiseen, talutin kerran kaulan ympäri ja siitä ravuuttaa...Pihla ei hyytynyt kertaakaan vaan nätisti liiteli eteenpäin Hymy Tuomaria Pihla ensin hyppäsi pussaamaan, tapansa mukaan, mutta sitten olikin aika arka käsiteltäessä. Hampaat antoi katsoa hyvin, mutta korvat olivat vähän luimussa koko ajan. Minun mielestäni tähän asti parhaasta esiintymisestä huolimatta saatiin sininen nauha. Tosin vastassa olikin aivan täydellisesti esiintynyt dalmis...Ei jääty ryhmäkehään, vaikka näin jälkikäteen ajateltuna olisi varmaan kannattanut. Tuomari juoksuttikin meitä vielä ylimääräisen kerran, kun ei osannut päättää. Olisi voitu hyvin tällä kertaa saada jotain sinisten ryhmäkehästä. Mutta kun ei menty niin ei kannata jossitella Viaton Voin kuitenkin vähän huojentuneemmin mielin odotella Rauman näyttelyä, sekä Auran näyttelyä, johon ilmoitin Pihlan myös. Ehkäpä yksi mätsäri vielä ennen? Ihan varmuudeksi?