Taas on pitkä aika viime päivityksistä! Syksy on tullut kuitenkin mielestäni kohtuu ahkerasti treenattua. Tottikset jäivät tauolle ja hallissa jatketaan, ajankohdasta en vielä tiedä. Tallilla kuitenkin teemme paljon tottista edelleen, vaikka nyt ehkä lähinnä vain leikitään ja haukutetaan. Haukuttaminen tuo Pihlalle selkeästi lisää itsevarmuutta, joka tosin on välillä alkanut olla rasittavaa arkitilanteissa. Mutta en valita, parempi että tyttö uskaltaa vähän uhmata kunhan kuitenkin pysyy lapasessa. Viimeisen kerran kun oltiin tottiksissa niin tehtiin jääviä liikkeitä. Liikkeestä istumisen Pihla oppi heti ja maahan menokin oli ihan jees, nopeutta tarvitaan molempiin. Mutta ekalla kerralla varsin mallikkaasti!

Jälkeä on tullut tehtyä oikein tehotreeni sitten kesän! Joka viikko on tullut tehtyä 1-3 jälkeä, vaihtelevasti pellolla ja metsässä. Metsässä on tehty janaharjoituksia ja pellolla treenattu lisää pituutta jälkeen sekä kulmia. Viimeinen peltokälki oli todella hyvä, tein aika pitkän jäljen ja viisi kulmaa. Motivaatio riitti hienosti loppuun asti eikä nenä noussut maasta. Tyhjiä askeleita on jo aika paljonkin, yleensä noin 10 peräkkäin. Metsässäkin on mennyt ihan hyvin, mutta muutamalla kerralla motivaatio ei mielestäni ole ollut ihan huipussaan.

Esineruudussa ollaan edistytty vähäisesti, Pihla kyllä tiettää käskyn "esine" ja lähteekin etsimään mutta aika paljon se on ollut juoksentelua..Lisää treeniä tarvitaan. Treeniseurana meillä on ollut DTT:n ohjattujen treenien lisäksi Sanna ja dobberiuros Huron, kiitos heille mahtavasta treeniseurasta!

Aloitimme Pihlan kanssa myös canicross treenit ja se onkin oikein hyödyllistä vetopuuhaa Pihlalle! Samalla saan myös itse liikuntaa, jee! Kaiken huippuna on kiva treeniporukkamme, joista suurin osa on lähdössä SM kisoihin. Ehkäpä me myös ensi vuonna?

Lisäksi ensi viikon lauantaina suuntaamme Hämeenlinnan ryhmänäyttelyyn kera Sannan ja Huronin. Ryhmikseen on ilmoitettu huikeat 27 dobberia, mutta ei anneta sen pelottaa...Seuraava näyttely on KV Turussa marraskuussa.

Ja nyt, ei kun metsäjälkeä ja näyttelyitä treenaamaan!