Perjantaina otettiin tallilla pieni pätkä tottista, suoralla seurailua ja pari käännöstä paikallaan. Meni ihan ok ja leikittiin patukan kanssa hiki otsalla... Tai siis ainakin mulla oli hiki!

Tehtiin vielä oikeen kunnon kuntolenkki tottiken jälkeen...Reilu tunti taidettiin ravailla ja laukkailla tallilla olevaa hiekkarataa ja kentälläkin käytiin. Loppuun pieni rentouttava metsälenkki. Pihla juoksee aina innoissaan Peetun edellä ja kentällä painellaan omaa rallia ees taas ja välillä vieressä Hymy Kaikki kolme taidettiin olla ihan loppu lenkin jälkeen.

Lauantaina käytiin ottamassa vähän itsenäistä tottista Vätissä. Taas seurailua suoralla ja pari käännöstä paikallaan. Mun kaaliin ei taida mahtua, miten noi käännökset oikein tehdään...Ja koirakin sopivasti aina heittää itsensä jotenkin eteen. Sentään sillä on takapuoli ruvennut liikkumaan vähän rivakammin, kun saatais vielä oikea asento. Yksi maahan jääminen otettiin ja esteitäkin tuli hypättyä muutama. Ei tuo treeni niin kauaa kestänyt kun molemmat huohotti siihen tahtiin että oli pakko lähteä juomaan...Hirmu kuuma päivä! Cool Tallilla tehtiin taas aika pitkä lenkki, muttei yhtä hirmusella tahdilla kuin eilen. 

Ennen lähtöä tein vielä jäljen ja taas meni hyvään tahtiin ja sopivalla keskittymisellä. Hyvä päivä!