Laitetaanpa tällä kertaa pari kuvaa. Tallilla tehdään sellasta semitottista, tai oikeastaan vain leikitään tällä hetkellä, mutta näissä kuvissa nyt otettiin sitten vähän seurailua. Tällä hetkellä näyttäisi siltä että patukka olisi parempi kuin pallo, sillä patukan kanssa saa paremmin taisteltua ja Pihlis tuntuu rakastavan sitä.  Olen nyt kaikilla voimillani harjoitellut "paiskomaan" Pihlaa patukan kanssa, eli yritän hiukan pyörittää sitä ilmassa, kun se on patukassa kiinni. Voimat ei oikein riitä moneen nostoon, mutta Pihla selvästi saa siitä parhaat kiksit   Edelleen olen käyttänyt myös haukuttamista.

Vähän ratsastelua, tämä on se meidän perus arkiliikuntamuoto.

Koko jengi

Tässä meidän viimekertaisia touhuja, eli pulkanvetoa! Pihla on tässä kolmatta kertaa pulkan edessä. Neidillä käytettiin edelleen jäniksenä Jasua ja voin kyllä kertoa että sellaset kierrokset tästä hommasta jo otetaan että oksat pois...Uudet valjaat, vetovyö ja kilpavyö on vielä tulematta, kovasti niitä odotellaan.

Tuhdista tytöstä vielä kokovartalokuva. Massaa on tullut, 34,5kg tuli punnittua juuri. Itse tykkäisin jos noin kilo olisi vähemmän Mutta hyvältähän tuo kuvassa näyttää, lihasta on sopivasti ja karva kiiltää.