Viime sunnuntain tottikset menivät ihan kivasti. Ensimmäisellä kierroksella otettiin liikkeestä istu ja maahan. Istuminen meni aika kivasti, vaikka käytän kyllä vähän vartaloapua vielä. Maahanmeno takkuili, ensimmäisellä jäi istumaan ja seuraavilla sain käyttää enemmän vartaloapua. Huomaa kyllä, että ollaan hiottu liikkeestä istumista ja maahanmeno on vielä vähän jäljessä. Samoin vielä vietti laskee, joten harjoitusten on hyvä pysyä lyhyinä. Halliin tultaessa Pihla on ihana, pörisee ja mölisee ja seuraaminen on tiivistä

Ongelmana vaan on harrastuskoiralle jokseenkin riittämätön saalis ja taistelutahto, joita on rakennettu todella todella kärsivällisesti ja pitkään! Toisella kieroksella otettiin paikallaanmakuuta, joka on jäänyt liian vähälle. Pihla kuitenkaan ei noussut kertaakaan ja yritin palkata sopivin aikavälein. Jännitysmomentin toi samanaikainen paikallaanmakuu parhaan leikkikaverin eli Huronin kanssa Alussa piti molempia muistuttaa että tänne tultiin vain ohjaajan kanssa leikkimään mutta nätisti makasivat molemmat teinit.

Sitten toiseen asiaan! Oltiin viime vkonloppuna myös kelkkailemassa Pihlan kanssa! Ihan sairaan hauskaa, Pihla veti potkukelkkaa ja Jasu potki takana. Välillä ei kuulemma edes tarvinnut potkia vaan Pihla veti molempia. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta ilman edessä juoksevaa "jänistä" ja kyllä tyttö hyvin hoksasi ja vauhti oli melkoinen. Laitin tilaukseen myös uudet valjaat, vetovyön ja -narun että kyllä kelpaa.

Sitten vielä yksi asia mistä olin ylpeä tytössä. Käytiin lähikaupassa ja jätin Pihlan kaupan ulkopuolelle koirille tarkoitettuun koukkuun siksi aikaa kun kävin hakemassa maidon. Vieressä istui sakemanni ja mali, pienen matkan päässä. Molemmat istuivat nätisti joten hetken epäröityäni sidoin Pihlan tiukasti kiinni ja annoin odotuskäskyn. Kassajonossa kun olin, alkoi kuulua haukuntaa ja juoksin suoraan ulos. Pieni Pihla istua nökötti hiljaa paikallaan ja kauimmainen mali omistajineen piti mölyä...Kehuin Pihlaa ihan älyttömästi, fiksu tyttö! Palasin episodin jälkeen kassajonoon ja nappasin pari luuta mukaan En ole kuin pari kertaa Pihlaa jättänyt enkä pidä yleisesti ottaen siitä, että koiria jätetään kaupan ulkopuolelle.

Pari kuvaa Pihlan lemipuuhasta, eli mun hanskan tappamisesta: