Tällä kertaa en itse ollut kameran takana, vaan Pihlaa ja Peetua kuvasi Ada Vakkuri. Oma kuvaaminen on vähentynyt ihan liikaa kun ei ole kunnon konetta ja ohjelmaa kuvien muokkaamiseen. Todella kivoja kuvia Ada otti ja saatiin yksi seisotuskuvakin Pihlasta. Tässä kuvassa on ensimmäistä kertaa etuosa onnistunut todella hyvin, mutta ylälinja ja takaosa eivät ole niin hyviä kuin yleensä. Eihän tytöllä mitään rintaa ole mutta syvyys on kuitenkin oikein hyvä. Pihla 21kk siis

Lisää kuvasatoa (c) Ada Vakkuri

Siinähän noita on muutama! On ne molemmat kauniita. Sen verran tässä on tapahtunut että Peetu muutti Hannulan tallilta Liedon Vintalaan.  Uusi talli on neljä hevosen pieni kotitalli. Oikein mukava ja viihtyisän oloinen paikka ja Pihla saa kulkea mukana.

Pihlan vireen nostaminen on taas vaiheessa. Välillä sillä tuntuu olevan intoa kuin pienessä kylässä taas niin kuin ennenkin, mutta välillä sitä on vaikea innostaa ja koskaan ei oikein tiedä mikä on menossa. Ulkona näin talvella olen yrittänyt leikittää paljon tallireissun yhteydessä ja sisällä ollaan tehty pientä kotitottista ihan juustonpaloilla. Vähän on otettu kapulan pitämistä ja tuomistakin niin, että istutan Pihlan, laitan kapulan puoliväliin matkaa ja käsken tuoda. Käskyn pitäisi olla jo tuttu mutta luovutusasento on kyllä hakusessa ja kapula ei tahdo pysyä suussa. Ei kyllä pureskele sentään ollenkaan.