Laitetaan nyt vähän kuvia meidän treenaamisesta, kun Sanna otti niitä tässä yksi päivä! En tiedä onko nämä julkaisukelpoisia kun virheitä on miljoona mutta oppiipahan niistä kun kuvia katselee. Video olisi ihan huippu! Pihlan viettikestävyys on taas noussut huimasti, seuraaminen kestää, ilman että pelkään lässähdystä...Ihanaa. Huomaa että on taas nämä pari kuukautta ennen juoksuja menossa. Meillä on vähän menty periaatteella että ensin motivaatio, sitten tekniikka. Mun silmään hyväkin teknisesti suoritettu tottis ei oo hienoa, jollei koira ole vietikkään näköinen. "Matkalaukkua" ei kiitos...On se toisinkinpäin kamalaa katseltavaa, mutta on mukavempi alkaa vähän viilaamaan kun tietää, että motivaatio riittää. Meillä olisi nyt seuraavassa viilauksessa täyskäännös. Luulin ettei ongelmaa ole mutta sieltä se putkahti. Pihla ei pysy käännöksessä mukana vaan jää eteeni pahasti painaen ja saattaa pyörähtää. Virheen olen tehnyt siinä kohtaa, kun olen pysähtynyt käännöksen jälkeen, enkä jatkanut suoraan. Seuraavaksi pohditaan, mitä tehdään.

Hauhau äiti...

Rauhoitutaan

Tämä kuva valittu lukuisista virheistä ja poikituksesta huolimatta, sillä tässä näkyy kivasti Pihlan motivaatio. Poikitus sinänsä on erikoinen, Pihla kun ei tavallisesti pyri poikittamaan...

Seuraa

Juosten, hups. Pihla tasajalkaa..

Hidas kävely

Suunta vaihtui ja koipi yyylös!

Liikkeestä istu

Liikkeestä maahan ja ilme sen mukainen

Loppu hauskuutena muisteltiin hyppyjä. Estehyppy oli vähän kankeaa talven jälkeen, mutta onneksi A-este sujui.

 

Sitten Mila Mölppäri! Milan kanssa leikittiin kahden pyyhkeen avulla, saalistus, taistelu, voitto ja uusi saalis ilmestyy.

Luoksetulo