Saatiin vähän taas todistusaineistoa treenaamisesta, tällä kertaa tottista. Seuraaminen on jo ihan mukavasti edistynyt- sopiva tunnetila kentälle mentäessä on syntynyt. Eniten Pihlaa on vienyt eteenpäin selkeästi haukuttaminen ja sitähän prinsessa rakastaa. Nyt olen hiukan myös harjoitellut mokoman tavan kieltämistä, palkkana tietenkin että taas saa haukkua Mutta kielto ymmärretty.

Ihan kätevää kun tuossa pihassa on noita puolalaisia (??) rakennustyömiehiä joilla on ollut vähän ahdistelijanvikaa viimeaikoina. Kävelempä tästä lähin vain Pihla toisessa kädessä ohi, mieluiten ketjupannassa ja jos joku vain uskaltaakin vilkaista kohti niin käsken Pihlan haukkua hampaat irvessä! Oikeastihan Pihla menisi vain iloisena pussailemaan noita miehiä mutta eihän ne sitä tiedä...

Lisää tottiksesta. Hyppyjä ollaan tehty nyt parina kertana, n.puolet siitä korkeudesta mitä kokeissa tarvittan. Käsky on selvästi ymmärretty ja ohi ei mennä juuri koskaan minusta poispäin mentäessä, mutta takaisin tullessa meinaa unohtua...Ai niin se hyppy! A-este on jo tuttu ja sitä on treenattu madallettuna versiona. Vauhtia on vähän liikaa, mutta tärkeintä kai on että Pihlasta se on hauskaa.

Jonkinlaisella alkeellisella tasolla on myös luoksetulo ja jäävistä liikkeistä istuminen ja maahanmeno. Myös paikallaanoloa treenattiin viimeksi oikein vilttien päällä, ettei trinsessan pylly jäädy. Hyvin pysyi treenimäärään nähden, enkä nyt hirveän kauaa uskaltanutkaan makuuttaa. Pääasia, että paikallaan pysyi vaikka huippuihana treenikaveri Huron teki tottista samaan aikaan kentällä! Toki varmistuksena oli maakoukku.

Kuvia (ottanus Sanna Suominen):

Seuraaminen

Luoksetulo (joo aikapaljon virheitä erityisesti mun vönkyrä asento):

Estehyppelöä:

Ja A-este:

Ja palkka!! Mikä nyttemmin alkaa vetää viimeisiään...