Käväistiin eilen Winter Dog Showssa ja tällä kertaa esitin Pihlan itse. Sanna toimi apuhandlerina ja täytyy sanoa että hyvin meni vaikka itse olinkin puikoissa Pihla esiintyi skarppina, seisoin itse takana ja Pihla nojasi näyttelyremmiin niin kuin ollaan harjoiteltu. Pelkäsin kuumenemista ja vähän jotain pientä mölinää kuuluikin, mutta ei yhtään haukahdusta, jes! Seisottaminen vei todella kauan aikaa, mutta pitkä oli arvostelukin. Pihla oli NuoERI1, mutta pidemmälle ei tällä kertaa päästy. Tuomarina oli Rob Douma, dobbereiden erikoistuomari. Arvostelu:

21 months brown bitch. Medium size, almoust square built. Shows much of nobility. Long feminine head with parallel lines, dark eyes. Needs a stronger underjaw. Good earcarriage, good neck. Pronouned withers, correct topline. Croup could be better. Very well angulation behind, correct in front. Good depth of chest. Middle strong bone. Excellent coat, warm clear markings. Moves with drive.

Olen hyvin tyytyväinen tähän arvosteluun! Tottiksissa ei olekkaan sitten juoksujen jälkeen mennyt niin hyvin. En tiedä, liekö johtuu hormoneista vai mistä. Pihla on ihan vaisu ja väsynyt. Nyt alkaa jo vähän helpottaa, mutta parempi olisi päästä taas samalle tasolle mihin loppu syksytä päästiin tai muuten saan haudata haaveni BH:n suorittamisesta keväällä ja kokeista syksyllä...Koesuunnitelmat ovatkin ehkä vähän liikaa mutta aina pitää olla tavoitteita...? Eilen oli myös DTT:n järjestämä Paavo Rapilan luentoseminaari. Oli oikein mielenkiintoista kuunneltavaa ja mietin vaan että olisihan tuo ollut hyvä jo paljon ennen koiran hankintaa. Silloin kun tuli joka tuutista, että kun hankit dobermannin niin sille pitää sitten näyttää kuka on johtaja ja blaablaa...No minulla kun ei ollut koiraa ennen niin uskoin kaiken. Tämähän taisi pilata alkutaipaleen Pihlan kanssa, sillä kyllähän tuo on ihan ok juttu KOTIkoiran kanssa, mutta kun minä halusin harrastaa...Kyllä siinä meni hetken ennen kuin koin ahaa-elämyksen siitä miten kannattaa toimia harrastuskoiran kanssa ja vielä kun kyseessä on pehmeä ja herkkä koira. Tämä on näitä juttuja kun sitten korjailee seuraavan koiran kanssa