Hämeenlinnan näytelmät takana. Tuloksena Pihlalle NuoERI4. Esittäminen meni hienosti niin kauan kunnes koira kuumeni ja haukahti. Ensimmäinen reaktioni oli otta takapuolesta kiinni, virhe!! Jännityksessäni siis mokasin homman ja Pihla tippui luokkassa sijoittuen vasta neljänneksi. Tiedän, että haukahdus johtui viime aikaisesta tottikseen liittyvästä haukuttamisesta ja se vähän harmittaa. Täytyy nyt vain treenata ja kitkeä tämä pois näyttelytilanteesta! Nimittäin muuten tyttö seisoo upeasti.

Tässä kuva, jossa ei tosin niin hieno seisonta, mutta näkee rakenteen:

Sattuipa jotain muutakin hauskaa ennen kehää, Pihla nimittäin hyppi Sannaa vasten ja heitti komean voltin parkkiksen liukkaalla lattialla. Ajattelin, että noni, nyt se oli sitten siinä, koska aiemmin pentuna Pihla ei olisi enää säikähdykseltään liikkunut mihinkään...Mutta mitä teki likka? Vähän ravisteli ja oli kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan... Ehkä se oli nolona ja teeskenteli ettei mitään edes tapahtunut? No mutta, kuitenkin tämä tapaus osoitti, ettei Pihla ole enää niin pehmeä mitä se oli pienenä.

Seuralaisemme O'zone Huron oli NuoERI2 ja PU4, vallan upea tulos ja vasta toinen kerta näyttelyissä! Kyllä kelpaa!

Metsäjälkeä ollaan treenattu taas muutamaan otteeseen ihan hyvällä menestyksellä. Motivaatio alkaa olemaan todella kohdillaan! Makkarat jää jäljelle kun itse jäljestys on kaikista kivointa! Tyhjää olenkin jättänyt jo todella paljon. Viimeksi tänään otettiin erikseen ilmaisua, joka ei mennyt niin hyvin kun oltiin into piukassa, mutta itse jäljellä pari ilmaisua meni ihan ok.

Esineruutu meni tänään ihan nappiin! Ekaa kertaa ruutuun etukäteen kaksi esinettä, Pihlalle on siis aina ennen näytetty, kun esine viedään ruutuun. Kaksi pistoa ja kaksi esinettä, ei yhtään pyörimistä!! Jee, pieni tauko esineruudusta teki hyvää ja motivaatio oli kymppi.

Jäljelle lähetys:

 

Ilmaisu:

 

Esineruutuun menossa:

Kiitos Sannalle kuvista ja treeniseurasta, olette Huronin kanssa korvaamattomia!