Pihla on edelleen saikulla ja odottaa valitettavasti tuomiota siitä, joutuuko leikkaukseen. Me ei siis treenata, päivitykset koskee Milaa.

Tottis: Tauolla muuten, mutta tiistaisin hallivuoro. Kotona on vähän tehty namin kanssa kapulan luovutusasentoa, tämä seuraavaksi hallivuorolla, sekä myös hypyttämistä. Koetottis kuntoon hitaasti mutta varmasti. Ja me varmasti pidetään kyllä ihan oikeakin tottistauko talvella!

Jälki: Tiivis harjoittelu loppusyksystä on tuottanut tulosta! Olen muutaman viime kerran aikana hoksannut jotain ohjaamisesta ja yhteistyö on alkanut sujua. Jälkeä 500-600 askelta, namit 1-10 askeleen välein, kulmat tyhjiä, 2-7 kulmaa, puoliympyrää, 1-2 esinettä. Ja tahtomatta ehkä sata harhaa...

Viesti: Kävimme TKK:n viestitreeneissä sunnuntaina. Kouluttajina on hyvin pätevää porukkaa, joten kaikki vinkit korvan taakse! Paljon, paljon asioita jäi käteen mitä työstetään koetilannetta varten. Saatiin myös kehut hienosta pohjatyöstä ja kehoitus mennä ensi keväänä kokeisiin. Saa nähdä koska, mutta tavoite olisi kyllä ensi vuodessa!

Purut: Alkeellista hallintaa. Koira sivulle, josta kierrä-käsky. Tästä taas sivulle ja kierrä. Myös vähän seuraamista. Mila oli melko hieno! Vartiointi on tiivistä, haukku erinomainen, nyt pystyy istumaankin. Ihan näyttävä pieneksi nartuksi. Lisäksi Milan palikat pysyivät kasassa uudesta asiasta, hallinnasta huolimatta. Seinäpuru ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja hallinnan jälkeen, ei mitään ongelmaa. Siellä se apina roikkui vaikka vähän itsekkin vaikeutin tehtävää vetämällä seinätuesta ilmaan. 

Tässä kuvassa tehdään ihan vaan tottista, eli Mila haukkuu minulle.