Käytiin Aurassa ryhmänäyttelyssä eilen. Pidemmittä puheitta, ei mennyt ihan putkeen. Tai oikeastaan mikään ei mennyt erityisen huonosti, minkä takia ihmettelen huonoa tulosta. Pihla sai siis vain H:n ollen junnuluokan ainut narttu. Kyseinen tuomari, Jainiki Steinbock antoi kolme ERI:ä, kolme EH:ta ja kaksi H:ta. Sinänsä ihan hyvä, ettei pelkkää ERIä anneta, mutta minusta taso ei ollut niin huono, vai liekö vain minun katkeraa puhetta Kieli ulkona Kuitenkin, uros joka eilen sai H:n Pihlan lisäksi, oli tänään KV näyttelyssä VSP, kertoneekohan tuo jotain. Joten ehkä meillä on toivoa vielä Pihlan kanssa Nauru Ihan höpötouhua tuo näyttelyhomma on, tuomareilla tuntuu olevan niin eriäviä mielipiteitä että huh.

Kuitenkin, Pihla ravasi todella todella hyvin kehässä. Poseeraaminen ei mennyt heti putkeen, mutta Terhin avustuksella se parani aivan hirmusti. Tosin kuulemma tässä vaiheessa tuomari ei enää kuulemma katsonut, liekö siinä syy huonoon tulokseen...Mieltä lämmitti sentään se, että kuulin tuomarin sanovan "vasta 13kk vanha ja noin hyvässä lihaskunnossa", jee tästä pitää sitten repiä iloa jos jostain Silmänisku Eikä arvostelukaan ollut ihan huono:

"Hyvä koko. Nartulle sopivat mittasuhteet. Tyylikäs pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Häntä saisi olla suorempi. Liian suorat etukulmat. Voimakas kulmaus takana. Liikkuu hyvin."

Tätä vähän purkaakseni, olin yllättynyt ettei rungon pituudesta mainittu. Ilmeisesti tuohon "nartulle sopivat mittasuhteet" sisältyy se, että nartulle yleensä sallitaan hiukan pidempi runko pidemmän lantion takia. Päätä ja kaulaa aina kehutaan, Pihla onkin sievä Hymy Mutta että häntä suorempi?! okei..."Liian suorat etukulmat" on aivan totta ja kertautuu varmaan joka arvostelussa, pitäisi saada vain seisotettua tyttö paremmin, jotta kulmaukset näyttäisivät edes vähän paremmilta. Ja takanahan kaikki oli hyvin, joten niihin ei kannata niin kiinnittää huomiota seisottaessa.

Onnea paljon seuralaisillemme Terhille ja VSP nartulle A'dreams Giselle, "Nomi"!!Nauru Nomi sai sertit kasaan, hienoa! Terhiltä saatiin hyviä vinkkejä seuraaviin näytelmiin ja yritetään ottaa neuvoista vaari.

1244389051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyviäkin uutisia kuukui, Pihlan veli, Legrant Land Chester Flox suoritti tänään onnistuneesti BH:n, onnea!! Hieno veikka, 13kk iässä ja vasta puoli vuotta uudella omistajallaan. Me sitten ehkä ensi vuonna...