Tässä on taas päivittelyt jääneet, oivoi kun laiskottaa! On kuitenkin käynyt niin kivasti, että Turun KV näyttelyssä 28.11.2009 Pihla pärjäsi upeasti: NuoERI1, PN1, SERT, CACIB ja VSP. Pihla on siis kuuden näyttelyn ja 19kk ikään mennessä kerännyt 2 SERTIÄ ja CACIB:n (kansainvälinen serti), ihan hyvin mielestäni kun sekä minä että koira ollaan ihan keltanokkia tässä touhussa Seuraava näytelmä on 23.1.2010, kuinkas muuten kuin Turussa. Isoin kiitos saavutuksista on tähän mennessä ollut taitavan handlerimme, Johanna Rantasen (kennel Diamandin), joten saa nähdä pärjätäänkö koskaan kehässä keskenämme!

Hallitottikset alkoivat tänävuonna jo joulukuun alusta. Pihlalla alkoi samoihin aikoihin juoksut ja sillä on tapana olla niihin aikoihin varsinainen paukapää. Voikohan juoksuja oikeasti syyttää? No kuitenkin, ei ole kovin hyvin mennyt, liikkeestä istumista ollaan harjoiteltu. Ulkona ei olla muuta tehty kuin leikitty, eihän tuonne luminietoksiin nyt voi pyllyä pistää Kauhea ikävä on metsäjäljelle! Ihan kamala miten siitä on tullut niin iso asia, sekä minulle että koiralle.

Ajattelin joku päivä kokeilla vedättää pulkkaa Pihlan kanssa! Saapa nähdä mitä tulee!  Nyt ollaan tyydytty laukkailemaan pellolla tuolla syvässä hangessa ja on sekin mukavaa, väsyttää sopivasti pientä dobermannia kun painelee hevosen kanssa hangessa tunnin pari Loppuun tämmöinen söpöilykuva: