Tämän blogin nimeä pitäisi muuttaa, sillä meidän perheeseen tulee lisäystä viikon päästä muuton jälkeen. Uuden perheenjäsenen nimi on Viva'La Rosa Geneva Rosa ja nimeksi pienelle pippuritytölle valittiin Mila. Mikä sitten olisi blogin nimi PPM team? PMP?MPP?

Milan isä Diamandin Santana "Carlos" tai "Caccu" treenaa samassa treeniryhmässä DTT:ssä ja olen aina ihaillut Carloksen väsymätöntä työmoottoria ja  työskentelyä ohjaaja ja omistaja Minna Kauppisen kanssa. Komeakin se on, Carloshan oli marraskuussa ROP Pihlan ollessa VSP, Turun KV näyttelyssä. Samoihin aikoihin näin myös Milan emän, Arielin. Ariel vaikutti erittäin avoimelta ja vietikkäältä pakkaukselta! Hetken pitelin Arielia hihnanpäässäkin.  Molemmat vanhemmat siis olin nähnyt ja Carlosta tunnen hiukan enemmänkin.  Carlos on luonnetestattu verrattaen nuorena, 2 vuotiaana sen olleessa myös minimi-ikä ja saanut mielestäni hyviä osa-aluepisteitä (Toimintakyky +2, terävyys +3, puolustushalu +3, taistelutahto +2, hermorakenne +1, kovuus +3, luoksepäästävyys +3)  Carloksella on myös BH ja ZTP sg1A, 3 sertiä ja 2 cacibia. Arielilla on myös 2 sertiä eri maista (typistetty).

Olin ajatellut pennunhankintaa oikeastaan vasta parin vuoden päästä, kun olisin ensin saanut tuloksia Pihlan kanssa. Vähintään BH ja JK1(-3) meillä on tavoitteena, ellei ilmene treeneissä jotain. Pihla kun ei ole maailman vietikkäin koira (miljoona työtuntia sen kanssa painiessa takana) ja lisäksi pehmeä sekä terävä. Kävi kuitenkin niin, että Johanna Rantanen (kennel Diamandin) tarjosi minulle tätä pientä Mila tyttöä sijoitukseen, Milan ollessa hänen mielestään pentueen lupaavin narttu harrastuskoirana ja sattumalta myös rakenteeltaan lupaavin. Kävimme katsomassa Milaa ja eihän siihen pieneen voinut olla rakastumatta! Mila tulee meille kuitenkin vasta pääsiäisen aikoihin kun olemme muuttaneet uuteen asuntoon ja on siihen asti Johannalla. Tavoitteita ja toiveita minulla ja varmasti myös Johannalla on paljon ja ajan myötä näkee milainen koira Milasta kasvaa. Tärkeimpinä ominaisuuksina pennussa nousi saalis, taistelutahto, rohkeus ja avoimuus, mutta kauneus ei haittaa siinä sivussa

Ääniherkkyyttäkin testattiin "räminäpurkin" kanssa ja Mila oli juossut heti purkkia haukkaamaan ilman että oli reagoinut ääneen.

Linkit vanhempiin:

personal.inet.fi/koti/diamandin/Carlos.htm

www.vivalarosa.com/ariel.htm